hovedsiden  |  kolleksjon dame  :  herre  :  barn  |  kalender  |  historikk  |  kontakt

HISTORIKK

HOT NOK AS ble stiftet i august 2006. Selskapet springer ut fra enkeltmannsforetaket VADMEL & SILKE som ble opprettet i 1993. Etter 12 år i Oslo er nå virksomheten flyttet til gamle, ærverdige Solberg Spinderi ved Drammen.

Klærne i HOT NOK er designet av Thea Glimsdal Temte og er en videreføring av kunnskap ervervet over mange års arbeid med rekonstruksjon av ca. 200 år gamle klær; folkedrakter. Folkedraktene hadde ofte et snitt og en funksjonell form som gav kroppen bevegelsesfrihet. Denne spesielle formen gir i neste omgang klærne et særegent visuelt uttrykk, og dette ønsker vi å føre videre i våre tidløse klær.

Klærne kan brukes til hverdags og til fest, kombinasjonsmulighetene er mange, og den gode kvaliteten gjør at klærne holder seg lenge. Vi har klær til både dame, herre og barn!

HOT NOK fokuserer på kvalitet i alle ledd! Klærne fra HOT NOK er et resultat av mange års utprøving av stoffer og design. Vi gleder oss over å dele disse klærne med dere!

Etter en visning på Røros hvor en rockemusiker fra Trondheim gikk modell med en av våre herrejakker, sa han etterpå: ”De’ e’ akkuratt som om jakka håill roint mæ!” Og det er nettopp vår ambisjon: å lage omsorgsfulle klær som tar vare på deg!

Foto: Annette Larsen